Υπηρεσίες

Αρχικά, ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψή σας στην ηλεκτρονική μας σελίδα!

 Όλοι γνωρίζουμε ότι κατά καιρούς προβληματιζόμαστε με μεγάλες ή μικρότερες επιλογές επίπλων και διακοσμητικών που καλούμαστε να κάνουμε για το σπίτι μας, είτε για να καλύψουμε ανάγκες μας είτε για να ανανεώσουμε την εικόνα του χώρου μας.

 Κάθε σκέψη, προβληματισμός και επιθυμία σας, μπορεί να συζητηθεί, να λυθεί και να υλοποιηθεί μέσα από τις προτάσεις μας. Κάνοντας την πρώτη σας επίσκεψη στο κατάστημά μας, θα διαπιστώσετε το ενδιαφέρον μας για τις απορίες σας και την επιθυμία μας για την εύρεση της καλύτερης δυνατής επιλογής επίπλων, στρωμάτων, κουρτινών, φωτιστικών και διακοσμητικών. Στο χώρο μας έχετε τη δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά με τα αντικείμενα που πιθανώς να πλαισιώσουν την καθημερινότητά σας δοκιμάζοντας την άνεσή τους, ακουμπώντας τις υφές τους και βλέποντας τα σχέδιά τους.

Η εμπειρία, η γνώση, η εξειδίκευση και η αγάπη μας για το σπίτι, της σωστής επίπλωσης, της διακόσμησης και της διαρρύθμισης ενός χώρου είναι τα πλεονεκτήματα που χαρακτηρίζουν την επιχείρηση Διακόσμημα-Καραγιάννης 30 χρόνια τώρα στην υπέροχη πόλη του Βόλου.

Tέλος δίνουμε ιδιαίτερη εκτίμηση στους πελάτες μας που έχουν περάσει αυτά τα 30 χρόνια από το κατάστημά μας, καθώς επίσης στους εν ενεργεία πελάτες μας και στους μελλοντικούς μας πελάτες, που με πολύ ενδιαφέρον και σεβασμό θέλουμε να γνωρίσουμε.