Η ιστορία του ομίλου Καραγιάννη

Η ιστορία του Ομίλου ξεκινά από το 1974, όταν ο πρόεδρος του Ομίλου, Δημήτρης Καραγιάννης, τελειώνει τις σπουδές του και γίνεται Δασοπόνος με εξειδίκευση στην τεχνολογία του ξύλου. Αφού υπηρέτησε για 12 χρόνια στο Δημόσιο, στον τομέα της Δασοπονίας του Υπουργείου Γεωργίας, τον εγκαταλείπει και εντάσσεται στον ιδιωτικό τομέα ιδρύοντας το 1987 μαζί με τη σύζυγό του, Ματούλα, την πρώτη εταιρεία στο Βόλο «Το Παραδοσιακό Σπίτι» και μετέπειτα «ΔΙΑΚΟΣΜΗΜΑ».

  • Το 1989 ιδρύουν τη δεύτερη εταιρεία, την «ΞΥΛΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ», για την παραγωγή επίπλων και ξύλινων κατασκευών.
  • Το 1993 ιδρύουν την τρίτη εταιρεία, την «ELDOOR», μετέπειτα «ΚΑΡΜΑΝ», η οποία εμπορεύεται έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες δωματίου, κουφώματα εξωτερικά, πόρτες εσωτερικές και θωρακισμένες.
  • Το 2006 ιδρύουν την τέταρτη εταιρεία στην Ιστιαία της Βόρειας Εύβοιας, η οποία εμπορεύεται όλα τα προϊόντα των εταιρειών του Βόλου.
  • Το 2007 ιδρύουν την πέμπτη εταιρεία, τη RE/MAX ΔΟΜΗ, η οποία μέχρι σήμερα ασχολείται με τις αγορές – πωλήσεις και ενοικιάσεις ακινήτων στον Βόλο και σε ολόκληρη τη Μαγνησία.

Σήμερα ο Όμιλος Καραγιάννη αντιπροσωπεύει στο Νομό Μαγνησίας τις εταιρείες CANDIAμε στρώματα και υπνοσύνολα και την PLAN B για κατασκευές και ανακαινίσεις σπιτιών και κτιρίων. Ο Όμιλος Καραγιάννη είναι μια οικογενειακή επιχειρηματική υπόθεση, διότι από το 2000 και μετά μπήκε στις επιχειρήσεις και η δεύτερη γενιά: Η Ευτυχία Καραγιάννη, Αρχιτέκτων εσωτερικών χώρων και Διακοσμήτρια και το 2006 ο Γιάννης Καραγιάννης, διοικητικό και οικονομικό στέλεχος των επιχειρήσεων. Σήμερα ο Όμιλος Καραγιάννη ασχολείται με τις εταιρείες RE/MAX ΔΟΜΗ, Αγορές – Πωλήσεις – Μισθώσεις Ακινήτων ΔΙΑΚΟΣΜΗΜΑ, Έπιπλα – Διακόσμηση CANDIA, Στρώματα και Υπνοσύνολα και Plan B, Κατασκευές και Ανακαινίσεις Και η ιστορία του Ομίλου συνεχίζεται…

Η επιχείρηση

Η ιστορία του ομίλου Καραγιάννη αρχίζει ουσιαστικά από το 1972 όταν ο ιδρυτής του ομίλου Δημήτρης Καραγιάννης σπουδάζει δασοπονία και εξειδικεύεται στην τεχνολογία του ξύλου.
Το 1987 μαζί με την γυναίκα του Ματούλα ιδρύουν την εταιρεία ,(την σημερινή επιχείρηση ΤΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΜΑ) και προωθούν στην αγορά του Βόλου και της Μαγνησίας και όχι μόνο, έπιπλα παραδοσιακά-κλασικά & νεοκλασικά καθώς επίσης φωτιστικά και επιλεγμένα διακοσμητικά. To ΔΙΑΚΟΣΜΗΜΑ κάνει την αισθητική και ποιοτική διαφορά εδώ και 30 χρόνια διανύοντας την τρίτη δεκαετία παρουσίας του στην πόλη του Βόλου με μεγάλη ποικιλία από καναπέδες, τραπεζαρίες, κρεβατοκάμαρες, πολυθρόνες, μικροέπιπλα, φωτιστικά & διακοσμητικά. Η ποιότητα των υλικών και η χειροποίητη κατασκευή των επίπλων μας είναι συνδεδεμένα με την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας.
Το κατάστημα μας αποτελεί έναν χώρο ιδεών για την διαμόρφωση, διαρρύθμιση, ανακαίνιση και ανανέωση του δικού σας σπιτιού. Τα είδη διακόσμησης που θα κοσμήσουν τον δικό σας χώρο θα δώσουν την ανανέωση που χρειάζεται το σπίτι σας και η ψυχολογία σας.

Τα media